Säännöt:

Aukioloajat

Pelaaminen kentillä on sallittu klo 7 – 22 välisenä aikana.

Pelaaminen

Kentät ovat vapaasti kaikkien käytettävissä seuraavilla varauksilla. BVH ylläpitää kenttiä ja järjestää kentillä Beach volleyhin liittyvää toimintaa. Arkisin kaksi rinteenpuoleista kenttää on varattu HBH:n käyttöön 18-22 ja viikonloppuisin 16-20 välisinä aikoina. BVH järjestämillä tapahtumilla on etuoikeus kenttien käyttöön. Voit tarkistaa tilanteen seuran kalenterista ja tarvittaessa ota yhteys seuran yhteyshenkilöihin(hallitus).

Mikäli pelaamaan saapuneiden peliporukoiden määrä ylittää käytössä olevan kenttäkapasiteetin, niin tällöin kenttää ei varata vain yhden porukan käyttöön. Kyseinen tilanne syntyy yleensä ainoastaan hienoina kesäpäivinä. Pelaajat pitävät kuitenkin aina pieniä juoma-/levähdystaukoja erien välissä. Tällä välin voi vuorostaan toinen porukka pelata yhden erän jne. Näin useampi pelaaja pääsee nauttimaan tästä mukavasta lajista kuitenkaan kenenkään tarvitsematta olennaisesti tinkiä omasta pelimäärästään. Sopu sijaa antaa.

Siisteys

Jokainen vie omat roskansa pois kenttä-alueelta (pullot, paperit, muovit ym.) Huom! Lasipulloja ei pitäisi tuoda kentille lainkaan. Ei tehdä liikuntapaikastamme kaatopaikkaa.

Kenttien lanaus

Aina ennen pelien aloittamista kenttä pitää lanata. Aikaa toimenpiteeseen menee vain muutama minuutti, jos homma tehdään joka kerta. Lanoja löytyy alueelta.