Uusi vuosi, uusi hallitus!
Julkaistu: 28.01.2023 11.05

Uusi vuosi, uusi hallitus!

Hyvää alkanutta biitsivuotta 2023!


BVH:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin marraskuussa. Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2023 jäsenmaksut muutoksitta, hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma ja valittiin puheenjohtaja, sekä uusi hallitus.

Hallituksesta eroa kiireidensä vuoksi pyysivät Arit Sievänen ja Lehtinen. Molemmat jatkavat kuitenkin taustalla seuran aktiivitoimijoina. BVH kiittää seuran eteen jo tehdystä työstä. Molemmat toimivat merkittävinä tekijöinä seuran perustamisessa puitteiden luojana ja perustan rakentajana.

Puheenjohtajana valittiin jatkamaan Petri Viitala ja uusina jäseninä mukaan tulivat Gina Rask ja Kirsi Valkeavuori. Ginan ja Kirsin odotetaan tuovan uutta virtaa ja uusia ideoita seuran edelleen kehittämiseen. Hallituksessa jatkavat Ulla Koskela, Sari Sirniö, Laura Kovanen, Mikko Tallgren ja Marko Ovaska.

Hallituksen 2023 vuoden ensimmäisessä kokouksessa valittiin:

varapuheenjohtajaksi Laura Kovanen

rahastonhoitajaksi Gina Rask

Sihteeriksi Ulla Koskela


Kesän biitsiturnauksista keskusteltiin ja neuvottelut taustalla jatkuvat. Turnauksista tiedotetaan heti, kun sopimusrintamalla päästään etenemään. Epävirallista keskustelua on jo käyty ja turnauskalenteri on todennäköisesti kesän 2022 kaltainen. Myös juniorimaajoukkueen leiristä helatorstaiviikolle on keskusteltu ja toivomme sen myös toteutuvan edellisen vuoden tapaan. SM-kiertue on yhä auki, joten vielä syksyllä puheissa ollut SM-osakilpailu Hyvinkäällä jäänee toteutumatta.

Junioritoimintaa pyritään kehittämään ja sekä treeni-, että harrastajamääriä kasvattamaan. Valmentajaryhmään haetaan myös vahvistusta. Lauralle kannattaa laittaa rohkeasti viestiä, mikäli haluat valmentamaan junioreita tai aloittelevia aikuisia. Myös muissa valmennukseen ja treeneihin liittyvissä kysymyksissä voi olla Lauraan yhteydessä laura.kovanen@bvh.fi

Talvisin terveisin,

BVH:n hallitus