Arecap Oy BVH:n  pääyhteistyökumppaniksi!
Beach Volley Hyvinkää ry (BVH)Julkaistu: 13.05.2024 16.55

Arecap Oy BVH:n pääyhteistyökumppaniksi!

Beach Volley Hyvinkään uusi pääyhteistyökumppani on Arecap Oy

Arecap Oy:n antava tuki on BVH:lle merkittävä ja auttaa seuraamme mm. junioritoiminnan kasvattamisessa, sekä turnausten rakentamisessa laadukkaiksi tapahtumiksi.

Arecap Open JNBT-turnaus pelataan lauantaina 25.5. ja Arecap toimii myös huomenna alkavien viikkokisojen pääsponsorina.


Arecap Oy on perustettu vuonna 1998, osaamisalueena suunnitella ja valmistaa metallituotteista vaativia ja innovoivia osa- ja kokonaisratkaisuja prosessiteknologiayritysten tarpeisiin. Kotipaikkamme on Mäntsälä, jossa myös sijaitsevat uudet ja laajennetut 400 m2:n tuotantotilamme. Tuotannon sijainti tarjoaakin mitä parhaimmat logistiset puitteet asiakastoimituksille.

Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja huoltaa erityisosaamisena koneita, koneiden osia sekä laitteita koneautomaatiota hyödyntäville yrityksille.

Arecap Oy on äskettäin modernisoinut tuotannon työstökoneensa vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden kokonaistarpeita.

Yhtiön asiakkaita ovat mm. Metso Oyj, Konecranes Oyj, ISS, Recticel Insulation Oy, Atacon Oy, Oilon Oy, VTT Oy, Raute, Isku, Sandvik.

Yrityksen liiketoiminnallisen kasvun tekijät voidaan kiteyttää seuraaviin tekijöihin, jotka ovat lisäksi tehneet Arecap Oy:stä toimittajakumppanin luotettavalla maineella:

Osaaminen vaativien koneautomaatio-kokonaisratkaisujen toimittajana
Täsmälliset asiakastoimitukset
Haasteiden ratkaisukyky